На память Олен

               
                НА ПАМЯТЬ ОЛЕНІ.                22. 03. 2004.

                Два термоси при боці,
                Корзинка на грудях,
                В базарній сутолоці
                Це трапилось на днях.
               
                Замріялась Олена,-
                Я лікар і провізор
                На пенсію зберуся,
                Подивлюсь телевізор...

                "На память Елізі"
                Чарівний Бетховен
                Під пальцями Орисі
                Приходив на спомин.

                Під музику Вівальді,
                Під усмішки дівчат
                Паркету в світлій залі
                Туфельки шепотять...

                А базар вирує крамом-
                І короп і хамса,
                Від пустиря до брами
                Румяна ковбаса...

                Хтось буржує і хапає
                І міри не знає,
                Хтось бомжує і благає,
                Альтфатер ласкає...

                Кому каву, капучіно,
                Чай "Принцеса Чей"...
                Пора, пішли, Олено,
                Блищить сльоза з очей...                222.


Рецензии