Упаду я взимку сн1гами...

Упаду я взимку снігами,
Навесні проллюся дощами.
Блискавкою стрімко вдарю!
Лиш почуйте мене, мамо!

На веселці я гойднуся,
Пильно в небо придивлюся,
Поміж зорями пройдуся.
Лиш побач мене, матусю!

Гулко серце стукає в мені
І душа моя бринить  ві сні,
Ось прокинулась  ізрання.
Ви відчуйте мене, мамо!

І здригнулись чомусь плечі,
Холодом зайшлося серце.
На землі тепла  замало!
Ви зігрійте мене, мамо...


Рецензии