Не ошукай...

Життя - складна система, дивна штука...
Закономірне слідування дій.
Привіти і прощання, та розлуки-
То складові життів наших подій.
Ми зустрічаєм тисячу облич.
І в кожному- з десяток протиріч.
І всіх, кого нам посилає доля,
Ми закарбуєм в пам`яті поволі.

Ти став одним із них... мені зустрівся.
Можливо, я все ж кваплюся, біжу...
Боюся помилитись ненавмисно
Та швидко в своє серце занесу.
І незважаючи на мою чесність,
На прямоту, відкритість, теплоту,
У мене є недолік величезний-
Шукаю в людях честь і доброту.

Благаю, не підводь моїх надій!
Лишись зі мною... Мій і тільки мій!
Не ошукай душі через кохання.
І не даруй чуття розчарування!


Рецензии
Чудесно.)
Шикарно)

Лорена Ивенсен   23.04.2012 17:11     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.