***

Для нас земля-це наша сила,
від неї дух наш і краса.
Вона нас мужніми зростила.
А ми взамін їй ляпаса.
Пора нам з розумом дружити,
не гаять час на чужині.
Або ж прислів я буде жити:
"чому ми бідні-бо дурні"


Рецензии