Я не знаю й, как шитци Ш ув тиши, дэ вшэ рай Ж

Танго но з БатькОМ

И, когда ты совсем вже
Цип зашол ув ЗаемЕ,
То Ж ПрекраСной Елене вж будеть очен смешНох.
И ты ей принЕсЕтЕ 27 понеДелКов,
Шоп хотя пы понеты, шо Ш мовчыть телефон.

Дело в том, што КовЛех той,
Шо ты зделав каб если Зь.
Щэ а ныц зрозуМеля, шо й не й в розу Ж влюБон
Гэтой во Ш типа Гэршко,
Шо й зубов зьЕв уш стэлькы,
Шо чы но КоваЛевичь, а ий Легир в чоботь. Гонды во, и усё.

Так от мылые детки
ПониМають и майи,
Дэ колы ты упав ли, чы-то влад хтось пудДафш.
И ны трэба збавЛеньНя Ж
Од лыхэньКыйи нэнзы ч, шо зубовНыё бильлё
НазыВайЕйть быльлё.

СтаДион Ш нам потрэБен.
Шо ты, шо ты, друг повар!
Гэто Ж так можна впэрты хоть булён Ани-Бланк.
И а ны тоби солькый,
Чы-то хоч бы П росолу, Х. Бо Ш сайПрафТный ты олух
Ув дочкы свэйи Янк.

Да, вот поняв нарэшты Ш:
У чигун трэга влезти П,
Шоб хоть вымытысь шудры Шь. Бо, ну, дэ в нас Душа.
Перевесь голоВэньку,
ЕК, ну, хоць тую венКу Сь,
Шо зробыв Мняв Ходыка.
Та й дрымлы до вутРа.

Да. Я пешта пака. Бо й ий в шепцы всэ спаВ Б.
Выбырай но Ж слова:
Дэ шо Рай.

А я всэ ног шепЧу, Х: гонг! Стрыляй!
Хоть у Жебыну вжа Б.
Щоб по даху й здыхай…
Сам К.


Рецензии