все част ше згадую тебе

Знову ніч і знову сльози
В пам'яті моїй лиш рози,
А в повітрі свіжий дим
Той що щойно ти курив.

Тільки пам'ять моя в силі
Повернути тебе милий,
Лиш вона допомагає
Та усе про тебе знає.

Знає, що розумний дуже,
Та до друзів не байдужий,
Добрий і душею чистий,
Завжди мужній, променистий.
 
Всіх навколо зігріваєш,
Ти найкращий і це знаєш.
Як би тебе не любила
Все одно б тебе пустила.

Буть ти вільний мов орел
І чаруй усіх красою,
Будь швидкий, мов водоспад
Зачаровуй знову й знову.

Як би тебе не любила
Знай це величезна сила.
Рада, що про це ти знаєш
Та мене не забуваєш.

Часто зустрічаємось
Може і кохаємось,
Але робим це природно-
Свої почуття безродні.

Ти мене а я тебе
Знов кохаємось до рання.
Знай, що ніч ця не остання
Це лише початок мій..


Рецензии