Асфиксия

Ти дозволь мені
Тебе придушити,
Щоб вуста гарячі
Знову стали сині..

Сталась асфіксія
І ти задихнувся
Та трупними плямами
Від світу позбувся.

Потрапив до світу
В якому пітьма.
Лишилась тебе я
Тепер самотна.

Навішо мені, без тебе жити?
Краще вже дияволу свої сльози лити!

Вбила тебе я
Та то була лиш мить.
Тепер я без тебе
Та душа болить.


Рецензии