Про нього

Схоплюся буває
Я в твоє волосся,
Б'юся в нім до болю
Аж скрепить колосся.

Я тебе ввібрала
Того, що кохала,
І кохаю досі
Поки ти в облозі.

Ти в моєму царстві,
Ти в моєму блозі
Що би я змінила?
Коли б знала досі.

Що так більш не буде
Ти підеш від мене,
Та кохання дике
Забере проблеми.
А бурнії коси, що були в пролозі
Стали моїм світлом..

Чом ти не кохаєш, других до отчаю?
А мене одную, тілом всім картаєш..
Та бажаєш бути лиш моїм минулим
То скажи мені. Як це назитвати?


Рецензии
Ніжний і красивий стих. Спасибі, сподобалося..

Юль Июльская   11.05.2012 21:45     Заявить о нарушении
дякую приэмно чути)

Морський Спалах   15.05.2012 21:36   Заявить о нарушении