Перше переживання

Моє каяття носить мов імла мною,
Твоїм первоцвітом, твоїм дивним світом,
Тиим, що на розкоссі, сквітчаним в волоссі,
Та колише вітер, що завис у просі.

Вітер розпускає думки моєї зграї,
Ті, що проливає соловейко в гаю.
П'янючої пісні, тої, що провисне
В муках і бажанні, сповідях до рання...

Дощ шумний довкола,
Мов малює кола
Сліз моїх пропащих,
Що кружляють в тихім
Листі золотистім
З уст твоїх гарячих.

Я хотіла чути
Почуття, що плаче,
Та все закликає
До рідного краю.

Того що зі мною
Коли ти в печалі
Мучаєш до краю
Душу мою в'ялу.


Рецензии
Самота поєзій
Лине вище неба

Анатолий Кравчун   22.04.2012 17:08     Заявить о нарушении