Сармат

                Сармат

                Муз. М.Мотков
                Слова М. Мотков



                Буде день кажуть, буде їжа,      
                Буде хліб сало, риба свіжа,
                Буде борщ кісний, суп с грибами,
                І „Сармат” завжди буде з нами…


                Приспів
                „Сармат”, „Сармат” – найкращий в світі смак,               
                Чудовий настрій, кус життя...
                „Сармат”, „Сармат” – найкращий в світі смак,
                Чудовий кус і смак життя...   

                Чули всі про заморське пиво,
                Кажуть що воно дуже сиве,   
                Але ми п’ємо свій чудовий,
                „Сармат” якісний, загадковий...

                Буде стіл наш яскравий, дивний, 
                Якісний наш „Сармат” чарівний,
                Будемо ми пісні співати
                І „Сармат” пиво прославляти,
               
               
               


               
               
               
               


Рецензии