Ажный 40 милиАрдый!

Шо такэ дэ в Дика...
Да бродив, ек тут во скакСан, в ЯнДике Шь про Саню вшь.
Бо Ж сухБотьНик, бачь, в йих.

Так шо от, така поправка: ты тут сейм вам трафКу Сь ць -
А ф кусце в Кустын дивЧына
Лыко Брылю чынэ.

Шо Ж такэ Е й в КустаНайи, Х... Шо, корчи таксамо?
ИйЛи й в ***Сцы
Бродыць Хрушя вшь
Да пасэ тылухШок?

Ну, в чэсць Ленина вот Лена Ж лежэ зарэ й жаты,
Кали й статак
Недзе пасьВиць
Пась викЗитав СасКи вш.

Ну, да шо ты! Бач, шо кажаць...кажан тута й нам ли, Х:
Мы Зь падВыкСим Симк зарПлахТаф...зафТрах ий пойЗавТра.

От шнуРочьКи Сь чынно й ладно шиб до й АшХарБадЖан!
Дэ Ж та шибка гарна ПригПяць, шо ажь приг ад шчахСцяв П?

Ниц ниМА Й ни й летаПисЦав ни в лицьВин ни в книжцы.
Да вот фтрух знайшли Бабрик мы: Рай-Гарод кай Пины Б!

Шо Ж то гэто в Домы дзейЕйц. Мо, вамп поль згоРаты вж?
Колы шэ но Першы Ж Мисяць ув паршэй завыдных.

Дэ Ж той гойРад райСкий прама взь? Дзе Зь яцьВяги стали-т?
Да здались...
На милясьць пана
МинДавГА Й паГангЦы.

Ий князЯф нямашКа Ш
БойЛей а ни ф патЛаф.


Рецензии