Твiй телефон мовчить?

Твій телефон мовчить?
Ну що ж, читай у тиші,
Про що мелодія німа бринить.
У ній отруйні нотки хижі.
Прислухайся, як тиша ця болить.
Ти чуєш, як здригається розпука,
Образа плаче і розчарування?
Немає, мабуть, голосніше звуку,
Ніж телефону це гірке мовчання.


Рецензии