Рад й в душ, як ж нка обража ться

Радій в душі, як жінка ображається,
І навіть сердиться на тебе чи гнівиться,
Коли в зажурі ніжно пригортається.
То значить в серці ще любов теплиться.
Аж бачиш: впевнена, весела і яскрава,
І перестала раптом ревнувати –
Оце тепер вже справді кепські справи…
Сумуй: тепер ти жінку втратив.


Рецензии