Чи знав Ти?

Чи знав Ти, що я щаслива
За сотні стежок від дому?
Там, де непомітна втома,
Там, де непомітна злива. 
Чи пив Ти з долонь, коханий
Солодку із кров'ю воду?
Умовив піти до броду,
А після промовив : рано. 
Чи чув Ти, кохання - квітка
Це жовто-гаряча рута,   
Червона  тепер - отрута,
Про неї співає вітер   

2011


Рецензии