Черн вцям

               
                ЧЕРНІВЦЯМ.                08. 03. 1978.

                Мені тридцять два,
                Вам майже шістьсот,
                Так кохаю я вас,
                Як не кохав ніхто.

                Чернівці, знайте рідні,
                Що мені ваші зорі потрібні,
                Грайливість Прута і струмочків,
                Паркові смереки, вишивані сорочки.

                Чернівці, знайте милі,
                Що без вас у журбі я загину,
                І зоряні ночі і світлії дні
                Без вас не потрібні мені.

                За вас віддам я душу
                І серце хай згорить,
                В любу жару і стужу
                Не кину вас й на мить.                139.


Рецензии