Коли ты ись калик, ны лизь в ESET ныЕК!

ЗагРуЗучКу Ш прырВэм,
Раз ты вжэ дэсь з БызМэнь.

О так от Добрый Дэнь
В нас какЖуць вух ЕтьВег.

А Вор в рови Ж, аджэ Ж.
БысПлатНый АнтиВирк
Щэ й Е, ха, в Брынз Васыль!


Рецензии