Шо в кого дэ болило саправды

Видзит Бог, я ж а во рейЖирСёр Ж.
Ну, пошов Ж до й попоф от найт прагЗник.
Кап хоць прагу прагНагЦик с-пад ногць. Ибо шо Ж Я, що, Бог?

На мыжи, дэ жывуць ци ятвягы,
Гынуць хвоИХщь са й сосНик в ЯхШов.
Но ны скот ны полизэ на грабЛих.
Рази шо, ну, во Гром Б.

В нас хваТыло в затылок фсим даты БР.
Ну, братКам, що во в нас чы вш прам камнь.
Ах, мы Ш Меняф схоронымо дваЖды Жь!
Ахв, ейСцо бык ий АхвИХцеров П!

А ны дэ вжэ шоп ны ИяРарХий:
Да мы самы УчэньНяф дамо-кл!
Сукин сын прытынДугЕхт на бацюськ: так ты, Брыль, шо...
ПошовШыз ф шызовнь?

Так вот-вот шуце й скот...ланд в ГОМнофск.
Бы й Юрок с ТопорКом
В ГрадоБойнь:

Так, СоБор! СобырайТэсь!
Мы бо й Е вэсь нарРот Ш.
А Васыль хай ЦерТратКи Шь дэ ву киш мышкам в нольк.
Ий задулы Ж всэ Пламя,
Шо й з УчиЦеля прот ць.


Рецензии