Шэ власци Минска шуцяць с ахПахЗигЦый

И ша й ЧарНойБыль мохХам пахРахСцёць.
Ий гахСим мы вш дальги ВыМай ФлажКи Сь фсем.
Бо й авСтрахЛийц уф ФильЛярМонь.
А ф ПахКитСтань дазь сайМАЙлёт увнызь вжэ Б.
Но шоськы там а й ны й ЦигРок.

Набий Ж вас чорт. Ах, тлустыя ЖабКи ць скот.
Хто Ж Рымшу с падл пыйРыйЖыйВот.
Вси бугаи в ГАИ Ж во гындэ-Т.
Да в МыЧыСэм чыхнэм на Коць.

Ах, дэ Ж пак той Ван Гох...


Рецензии