П сня батьк в

                Пісня батьків

                Муз. М. Мотков
                Слова М. Мотков

                Де б ви не бували, де б ви не були,
                Пам’ятайте любі дочки і сини,
                Що життя як поле, треба перейти,
                І щасливу зірку в цім житті знайти,
                Є дорога щастя, зоряні шляхи,
                По яким прийдеться вам усім пройти,
                Щоб була в житті вам доля наче рай,          
                Але повертайтесь в свій чудовий край!!! 
                Приспів               
                Хай життя доріжка приведе всіх вас,
                В рідненьку оселю, до батьків - до нас,
                Тож веди стежинка дочок і синів,
                Повертай до хати рідних джигунів!

                Де б ви не бували, де б ви не були,
                Хай щастить у долі, в вашому житті,
                Любіть Україну і любіть свій край,
                Сонячні покоси, сизий небокрай,
                Пам’ятайте хату, рідних і батьків,
                Що ростили, пестили, дочок і синів,
                Не забудьте рідне місто і село,
                Бо на вас чекає, все життя воно! 
 
                Ллються сльози щастя і горять серця,
                Знаємо дорога буде нелегка,
                Будуть перемоги, зоряні й палкі,   
                Будуть непомірні, нелегкі шляхи,
                Тож не забувайте школу, вчителів...
                Будьте ви поважні до своїх батьків,
                А як буде тяжко в вашому житті,
                Вам на допомогу прийдуть матері...

                09.06.2006р.               
               


Рецензии