Мить

Люблю білі ночі,
Коли тиші сивіє виднокруг.
Кліпають з небес зірок очі,
Мовчить із ними місяць-друг.
Недогорілий вогник мріями димить,
Пускає їх угору знову й знову.
Обпале листя шурхотить,
Торкає тишу ця розмова


Рецензии
Душевно.....спокойно...хорошо)

Кударенко Елена   26.04.2012 10:55     Заявить о нарушении