Нас чы шо дэ вш прамо й колышэ!

Ха! Мы Ш свыйНый должна попБыты БР!
В Сухым Бори дэсь, да ув Шышиф шэ Ж.
А чы Рымша дэ мий пудЙифШыс…Хэ! Да згынь з Лидк хоть ты дэ в РыйЛый.
Вот как хыжо мышы з войтШыфЦыть
Бьютьця в бытКы Ш: а кыш, кур, ф сфыныНыць!

Да, ну, напивно мы пЕм горилКу Зь.
Хули Зь  Мани сцёгн фтарРакБагНикЦь.
А ты, ВасьКинг, быйсь хоть ф кольБасьКы й: ек там мама…Мы Ш чы Ш на Сайт ф жыд.
Да й ий знайДышь сотКу Ш ув нас з Лир Б.
Е й мопсБильНик прама в Магильны Ж.

Ну, да вець стынэт еда ф багЦинКе Сь.
Ныц ны й пист в нас
В святу З пЯтныцьКу Ш.
Згынь з вас вжэс крысКы П!

Так от оставМох сыну мохНахТых:
ПирНачь бугДэ Шь
Буты тыжнямы вш
Ф хаты Гута з Буц.
Ну-да, добра ночь.

Ну, а куры хай хоть здыкХайЮць в загсКрыкТый сральНи П.
Чы шо-то там вжэк
РакДам са й Ваня Ш…
БродНица Ж нашя,
Во, уф цфыТах фся Зь.
Как-та ий якТаг
Вав, ХИ, БигСуна зех.

Да, ну, нурМальНо Ж пашШэць во Клякса Ж:
А ны й ахШыпКый
Ф серВер ВахтСикШтых.
Даф ПафЛыкЩэ найЛукш ганьВикРусь. На, зьзижТэк!


Рецензии