Ночью вав Минске Ш ныц ны згорило Ж!

Но Ж павидло, Х,
З банКый пойЛизьЛох.
Да й то-л, хэ, щэ Ж сфижэ-х ий мылэ вж.

Свыны збиглы Ж екся щэ й с крышы ш,
Дэ крышылы Рудра щэ й Шыва, Г,
ГавТагМагБильКи Сь
КисьСяк.

Биг жэк щэ й е жэ ий в псыйЩый...за газаны фсик павыкКакШан.
От ий давитэ цыдылКый
Щэ троХыль папБильСий.
Ну, щоб дытынКа вш
В Барань спакСыкСяг.
ЕК балкы с хлывыЩый
Фпалы на падЛый ць.


Рецензии