Выпуск начальной школы 2010

Здається, тільки вчора дітвора
Ступила вперше на поріг цієї школи.
І ось настала радісна пора –
Вам відкриваються нові простори.

Позаду вже чотири перші роки
І радісні, і трішечки сумні,
Робити треба впевненіші кроки
І йти в нові, незвідані світи.

Що вас чекає там, за цим порогом?
Нові знайомства, вихор почуттів.
Та не забудете, гадаю я, ніколи
Ви самих перших ваших вчителів.

Низький уклін доземний їм сьогодні,
Бо з першого і по четвертий клас
Вони знання вкладали по крупинках –
Їх пам’ятати буде кожен з вас.

Висловлюємо щиру ми подяку
І вчителям і техпрацівникам,
Що діток наших, не завжди слухняних,
Виховувать допомагали нам.

За справедливі бали і поради,
За всі знання, отримані у школі,
Що Ви «любимчиків» не виділяли
Й «підтягували» тих, хто вчивсь поволі.

Кухарці дяка за супи і каші,
Що готувала смачно дітям нашим,
За завжди чисто вимиту підлогу
Технічкам щиро дякуєм сьогодні.

За те, що взимку завжди тепло в класах,
Подвір’я школи затишне й прекрасне –
Ми двірнику також «спасибі» кажем.

Можливо, не завжди були ми праві,
Коли на зборах бурно виступали,
Ви нас усіх пробачте наостанок,
Ми вам бажаєм щастя кожен ранок,

Поваги, шани і любові від людей,
Тому на згадку школі від дітей,
Що покидають ці зріднілі стіни,
Даруємо ми невеличкий подарунок.

А дітям – в добрий путь! Віднині
Нове життя відкрило свій рахунок.
Травень 2010р


Рецензии