Два народи

Два народи, як крила у птаха,
Поєднала культура й краса:
Стоять поруч красуні
                в вишиванці і плахті,
В українки лиш руса,
                в білоруски- білява коса.

Розумієм без слів ми співочі
Білоруських пісень голоси:
Моє серце підспівувать хоче,
Коли чую її «Верасы».

«Беловежскую пущу» співають
Незрівняні  митці «Песняры»,
І знов в серце моє западає
Слово пісні від гурту «Сябры».

Колю Баскова так зустрічає
В Білорусі «Славянский базар»,
Що співак , мабуть, сам вже не знає,
Хто його всенародним назвав.

Про Вкраїну співає Ротару-
Розуміють її, як один.
Ллється пісня одна під гітару,
Як співає студентський загін.

Нероздільні вони-
                Білорусь й Україна:
Спільні корені й мова одна.
Білорусь і моя це родина-
Мов сестричка, Вкраїні вона.


Рецензии