Ben gun be gun sevdim seni...

Gun be gun sevdim seni,
Hec bilmeden kaderimi,
Gonlum sana mahcub oldu,
Omrum sana bagli oldu...
Yillar kecdi, unutmadim,
Sana olan bu ashkimi,
Hec kimsee anlatmadim,
Bir ben bildim, Allah bildi..
Sen kismetim, dileyimsin,
Benim tekce sevgilimsin,
Hec germeden, tokunmadan,
Benim yalniz melegimsin...
Aciyirken ruyalarda
Bana sen tek destek oldun,
Tekulen gez yashlarimda,
Senin ruhun beni buldu...
Kyash ki yanimda olsan, 
Hec donmeden kimselere
Kacib  karshina koshsam...
Arkamda burakirim,
Her shei bozub atirim...
Ben gun be gun sevdim seni,
Fikrimde, gulushumde,
Her an seni yashattim,
Duygulu bakishinda
Seni sana buraktim...
Ashk zamanin kolesi,
Bende buna inandim,
Unuturum seni sandim...
Olmadi,yapamadim...


Рецензии