розцвiла калинонька

Розцвіла калинонька
під вікном.
Не ходи дівчинонько
з легіньом.
Не ходи дівчинонько,
не ходи!
Бо так недалеченько
до біди...



Натрудила ніженьки
як змогла,
По чужій доріженьці
ти пішла.
По чужій доріженьці,
не своїй:
Ой,дівчино-квітонько,
зрозумій...



Цвіт калиии  падає
до землі...
Кажуть,кажуть людоньки
по селі...
Схаменись дівчинонько,
схаменись,
Знову до калиноньки
повернись...



Повернись до хатоньки,
де росла,
Розкажи-но матінці,
де була...
Пожалійся  матінці,
пожалійсь.
Та її сльозинкою
обігрійсь...


Рецензии
Дуже сподобалося! Мов би почув, як дівчата це співають із серйозним сумом :-)

Серез   06.07.2012 03:03     Заявить о нарушении