Пасхалии Ж!

Мы тут влезли в Кабзара
И накидваем балванк.
Ибо шо шэ Василька
ЗаляКаты влад. МатерЩинКый цфай кофШах
Мы Ш уш выхрып, бач, спулна й
Навыць зьняем, кода вашь,
Ах, фы Ш сопЛякайл!

На выдри стоИць вырба Ш
Ув башкирТостахн пынька ць.
И от Каци да ТахЦянк
Мы Ш вамп тут тахта вш. Ну, ИМша Ш уф шпань така Ш:
СуНуль-выйНуль та й бигЖахць.

Ах, тут Мняф уш, баць, званярк!
Да з высильляф прама, Х, даш:
А чого-то ны вав сад
Еблычка ны й смачн?

Да, вот так садаВина
В нас тут зарэс ракСцвикТакт: а ны Ж такта ны уф Жабк
З верхнь абрахмСавань.

Мы в чучМекав в Меке каксь
Да на А, ну-да, А-А Ж.
Ий ны й адГукНецЦар трапк
Гразяй лухШый клась. Гид наш от прывиф да Ш Дик. А ны, мо, да й Цигр.
И мы шас фкалДуйм баб Яшк
З ВалДзикс БалДриг пранц!

Вав дыре Зь СИКдзефш Панас 
Ий ни й бахЧиф чифиРак,
Шо вкадЛохШвали всей шваль вав духмян шыкЗарнь.
Да. Виш, Шивы й бы й ныМА Й,
Колы й Сонц в ОвНах.
А Луна ф Барань.

ОпШим, Крух майн аднаКлясь
ФкакаЕхт спална дирмав.
Вець ля й эйТаГах ий сфясь.
Ню, кап капНиць гразьк. ЦелеФон зя в Вась ись дась.
Ну, Ш махБильНик квакш.


Рецензии