До Сонця

Пестить, радує очі весна,
Землю вкрила трава-мурава,
Білий килим - то первоцвіт,
Пломеніє червоним - то гіацинт.
               Тихо мавкою йду по стежинці,
               Я вклоняюся кожній травинці...
               Сонце-батьку, тебе я благаю,
               Обігрій, не спали зелень рідного краю.


Рецензии