Ще поки лиш зоря

Проходить ніч за горизонтом вже зоря
вже новим гетьманам історію творити
а темрява нехай іде за гори за моря
нам душі й очі треба повністю відкрити

Повітря чистого й жаданої свободи
вже кожен хоче її глибоко вдихнути
скидаймо те "лахміття" геть-вже до роботи
нам матір треба гарно одягнути

Всі прагнемо до щастя кожен хоче жити
щоби не соромно дивитись в очі дітям
красу і мову треба міцно полюбити
ну а вона цвіте хай довголіттям

Не вірте тим хто у заморську дудку грає
хто мови нашої не знає лиш журить
віру козацьку й Бога зневажає
і сердце за народ свій не болить

Проходить ніч за горизонтом вже зоря
вже новим гетьманам історію творити
а темрява нехай іде за гори за моря
нам душі й очі треба повністю відкрити


Рецензии