У нас тут дибилый замало прылизло

Ну, ставлять усих на колино.
И навыть в КалыНовы есця шэ свыны,
Шо й ны й унитаз вам П пуд мызу Б. Ий вот я тут шынКу Сь на прамо дырвынКу Ш
Ий скушяйт осынКу Зь.

Вночи в ниши шина
По спиц голоСыла Ж.


Рецензии