Омитi золотом церковнi банi...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
побачне фото надихнуло на створення
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 


 
У сонці скупані церковні бані,
Осяяні - "Осанна!" - Богові підносять...
Навпроти - суд, насуплена будівля.
І осяває храм золотоверхий
Похмурість вікон віддзеркаленням своїм!
 


написано 14.07.2010


Рецензии