Суму д вча

  Солдаткам нелегкої долі ,
 які не дождались коханих,
 з чужої бездушної волі,
       присвячую…
         КВМ
Очі дівочі, глибокі озера,
Чом в тих глибинах плаває сум,
Чом не іскряться коханням джерела,
Чоло у зморшках нелегкості дум.
   Як не обмити личко сльозою,
   Серце не тішить кохання моє,
   Бідою невтішно повило зі мною,
   Під серцем дитина на спомини є,
Милого серцю, прислали додому,
«Вантаж № 200» прийшов на поріг,
За що така доля життю молодому,
За що на чужині коханий поліг?
    Як же зростити дитину кохану,
    Що в мріях кохання залишила слід,
    Гірка стала доля найти собі шану,
    Стежина крізь сльози припала до ніг,
                12.03.2011р.


Рецензии