Другу

відчуваю її, і до неї я рвусь,
відчуваю я присмак волосся,
як до тих очей нахилюсь
я хочу до них доторкнутись.

але дивлячись в очі її
застигла там жалість й недуга,
ці очі, рідні твої,
відразу я бачу в них друга.

так хочеться знову найти
в тих очах рідненьку зернину,
так хочеться знову пройти
не відчуваючи поглядів в спину.

я знаю, що поряд ти є,
ми будемо разом з тобою
я знаю, що люблю тебе
-веди ти мене за собою!


Рецензии