Без тебе

Мені без тебе тоскно.тускно.загалом ніяк.
Будні - наші розлучники.
Я не пам'ятаю твої очі,їх іскри-лучники.
Я хочу бачіть твої рухи.руки.загалом твій стан.
Шукаю тебе в кожнім перехожім.
І не знаходжу схожість їх з тобой несхожім.


Рецензии