волки или шакалы?

      ВОВКИ   чи   ШАКАЛИ ?
            (грудень 2004)

І незалежність, і свобода в дії,
Як правило – двигун прогресу.
Якщо при владі політичнії повії –
То влада діє вособистих інтересах!

Тоді і « маєм те, що маєм»!
І до того вже дожилися,
Шакали звичні – прізвиська вовків приймають
І тим пишаються – мов леви підвелися!

Нахабністю, жадобой – бо «герої»
При владі діями своїми скаженіють!
Забруднені, в крадіжках, руки – це вже  зветься «грою»,
Вампіри, Богом прокляті, -  не миють!

Народ Український, для них, козли і пацюки!
І бидло, і раби, і гумус для наживи!
То хто вони – шакали, чи вовки?
Чи помісь чорної диявольської сили?

Відчувши, що «земля горить» попід ногами,
«Кормушку» владную назавжди відбирають.
Із піной на зубах, цинічно –  вже без тями,
Свої гріхи на праведне ім.»я спирають!

На Всесвіт весь шакали галасують!
Народ, мов, незаконно їх ґвалтує.
Тим часом, людськеє добро грабують –
Ще не нажерлись і від жадності лютують!

Та схаменіться ви – Диявола нащадки!
Згадайте, на кінець, Христоса Заповіти!
За ваше зло – диявола «колядки»,
Відповідати будуть – ваші діти!


Рецензии