равнодушие - гибель нации

БАЙДУЖІСТЬ  -   ЗАГИБЕЛЬ   НАЦІЇ !


Понад людством, злоби тінь,
                Господи, літає.
В душі грішні, безсоромні,
                гроші засилає.
Засилає гроші брудні,
                щоби володіти,
Людством ситим, ненажерлим,
                славу заробити.
Слово Боже – людотворне,
                щоби всі забули,
Справу Його благородну,
                Честь в лайно утнули!
Україну обернули
                в нікчему безрідну,
Людей, чемних українців,-
                у сміття безплідне!
І славу, козацькую,
                у багно утнули,
Рід свій вільний та сердешний,
                навіки забули!
Й навіки знівечили
                свою силу й волю,
У дітей щоб відібрали
                козацькую долю.
Рід наш славний Український,
                щоб занепастився,
У вандалах іноземних,
                зовсім розчинився!
Аби справу – підлу, чорну –
                вдало завершити,
Злість-потвора має досвід,
                як людей дурити.
По науці Сатани,
                з його психології,
Людей дурять диякони –
                піартехнології!
І, надалі, все нагліше,
                в ярмо людей тягнуть,
Владу – в спадщину воліють,


Рецензии