Прокиньтеся

Брати та й сестри, українці,
Чому сховались по одинці?
Неначе всі ви тут чужинці.
Ставайте хутко в один ряд,
Крокуйте маршем долю здобувати,
Не треба більше вам мовчати,
Бандеру краще пам’ятати,
Та й ворогів своїх долати.
Ми колонами йдемо,
Прапор свій ми несемо,
День у день,
Пліч о пліч,
Перемогу нашу клич.


Рецензии