Non diligatis me

Коли не кохаєш мене,
Не дивись тоді мені в очі.
Не питай чому друзів своїх
Я покинув,
І пішов відних по за очі…
Бо тобі все одно!
Знаю я!
Не кохала й кохати не будеш!
Бо тобі незнайоме чуття,
Бо це прірва для тебе,
Кохання..
Дуже легко потрапити в край,
Де ніхто нікого не бачить.
Не кохаючи душу віддать,
Це прокляттям тоді тобі буде…
Я тебе розшукаю усюди!
Я кохаючи душу віддам!
Це дарунком тоді тобі буде,
Це остання воля моя…


Рецензии