халуи-рабы -враги Украины

     Холуї – раби – вороги України
                (грудень 2009 р.)

Що сталося з тобою Київ-Красень –
Столиця древнєруської країни.
Мій Київ, не зруйнований і Часом,
Місцеві варвари спростовують в руїни!

Їх не хвилює образ братів Кия,
Що Україну бачили і вільною і в силі.
Святу історію кидаючи в помиї,
Будують на її руїнах вілли!

І не обмежені  злочинці у свавіллі.
Дорвалися до влади і лютують.
Плодять паскудство затхлого підпілля,
На смерті людській панство вибудують.

Це панство – є злоякісна пухлина,
Державу в прірву омуту веде.
Із пащі – усмішки отруйна слина,
Злобою бризкає, до гибелі зведе!

Буржуї – товстосуми – це не демократи!
Це спекулянти людської довіри.
Брехня і підлість – їхня рідна мати,
Майстерно нею володіють і без міри!

Не вірте люди посмішці слащавій,
З телеекранів що брехнею ллється.
Вже 18 років у державі нашій,
Життя і совість жваво продається.

Допоки будуть холуї – раби посеред нас,
Що стяг йдуть казнокрадів боронити,
На землях України не настане Час –
Час Доброти, - не буде краще жити!


Рецензии