Не випадково ми зустрiлись

Не випадково ми зустрілись,
І вже не знайдемо слова,
Лиш очі видадуть ту щирість,
Яку життя все берегла.

На мить зупинимо ми час,
З минулого згадаєм дні,
Коли любов пройшла повз нас,
Дурні були ми молоді.

А зараз думаю: чому
Тоді любові не знайшли?
Не боляче було б тому,
Для кого в світі прожили.

Сльоза коротка пролетить,
Та не повернеш вже назад,
Душа, як в юності, дзвенить,
А старість не дає порад.

За день один, щоб був з тобою,
Я більше встиг, ніж за життя.
До нас була сувора доля,
В кінці ж вона нас і звела.


Рецензии