Манить душу коливання

Манить душу коливання,
Та не хоче йти душа,
Нудні сльози на прощання,
Тихий танець і весна.

Пролетить над морем чайка
І задивиться рибак,
В ноги давить сира галька,
Я чужий тут, не земляк.

І пісок такий холодний,
Як була твоя душа,
Та по ньому бігти згодний,
Тільки молодість пройшла.

Вдома пахне кропивою
І співають солов’ї,
Я сумую за тобою
І пишу тобі пісні.

Хоч нікому не потрібні,
Я можливо їх спалю,
Та любов до тебе, рідна,
Нізащо не віддаю.

А якщо залишу частку,
Тебе знатимуть усі,
І потрапить світ у пастку,
Я кохав, повір мені.


Рецензии