Будем в льн!

Летять вогні великих міст
У вікнах, наче божевільні,
Згадаю, як стояли ми,
І скандували: «Будем вільні!»

Стояли, звівшись на весь зріст,
Дивились в очі старій владі,
Дивились, вірили, могли
Позбутись купки ретроградів.

Пливуть зірки нічних небес
У вікнах тихо, романтично,
Згадаю, що було колись,
Як час летить, і так незвично.

Ми вже не ті, згадаєм лиш
Років буремних пережитки,
Боролися зі злом колись,
Лишились на стіні агітки…


Рецензии