Гашыкпын мен журегим менин жаралы

Жазайын десем оз басымнан откенди.
Киналамын таба алмай соз керекти.
Еске аламын, жадыраган сол коктемди.
Еске аламын майысып турган теректи.
***
Киналамын, киналсамда жазамын.
Толгаймын да отырып толганамын.
Ертели кеш жанына мен барамын.
Жаркыратып махаббаттын сарайын.
***
Какпашы сен, отинемин кеудеден.
Оте алмай киналдым, осы белестен.
Осы создер шыгып жатыр журектен.
Окы дагы кабылдашы журекпен.
***
Мен саган гашык едим, суип едим шынымен.
Жан таппадым сеннен асар алемнен.
Сонда да сен карамадын артына.
Гайып болдын коз алдымнан кенеттен.
***
Гашыкпын мен озгеден неге жасырамын.
Создеримди белестерден асырамын.
Сени издеуден калмады баска амалым.
Неде болса сени издеп табамын.
***
Мен гашыкпын, журегим менин жаралы.
Мен бир байгус таусылган барлык амалы.
Озинди издеумен шарлап шыккан даланы.
Мен гашыкпын, журегим менин жаралы.
***
Мен гашыкпын кимнен оны жасырамын.
Таудан аккан булактай боп таусылармын.
Таусылмасам издеп журип табармын.
Сени озиме каратудын амалын.


Рецензии
Бодрит с утра..:)

Олег Кошелев   16.04.2012 07:32     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.