Лащиться ранок смiхом дитяти

Лащиться ранок сміхом дитяти.
Нічка квітнева диво родила.
Стала калина його колихати.
Весна - чарівниця  приворожила.
Буг зазирає в синє віконце.
Верби зелені сукні оділи.
Руки назустріч розкрило нам сонце.
Світлом спасіння  омило, зігріло.
Срібне джерельце. Чиста водиця.
Білим рястом  орошені скроні.
Двоє сердець припали  напитися.
Досі  блукають  в веснянім  полоні.


Рецензии
ЛЮДА, ОДНА НАЗВА ВІРША ЧОГО ВАРТУЄ - "Лащиться ранок сміхом дитяти".ГАРНО І ЩИРО НАПИСАНО. ХАЙ ЩАСТИТЬ!

Вера Кухарук   24.04.2012 22:06     Заявить о нарушении