***

рэвэ  та  стогнэ  априори
блэщать  кайданы  на  майданах
яка  дэржава  таки  и  справы .
мриють  систы  у  кутку  та  щось  зъисты  тыхо
та  щоб  нэбачив  нихто
та  щоб  нэбуло  лыха
а  щоб  нэбуло  лыха
нэбуло б  мрии
дывыться  с  горы
слёзы  лье  мария.


Рецензии