Побажання до свята

Усім бажаю щоб моглося,
Коли хотілось та вдалося!
Щоб не соромитись за лося,
А ще щоб свято відбулося!

Щоб Вам ялинка посміхнулась.
Щоб на столі було не пусто,
Щоб ваші мрії всі відбулись,
Щоб в гаманцях була «капуста»!

Щоб діти грому не боялись,
Жінки кохали так  як треба
Щоб із бажанням працювалось
Під мирним та спокійним небом!


Рецензии