Ария Азарова Миколи

  Арія   Азарова Миколи -прем‘єра  з  президентської
                баллакади   « Україна для людей , вже сьогодні»
         

            Мєнє зовуть прем‘єр  безвусій-
            Мєні цє право чи наліво- всє одно!
            Протє нє назівають русским
            Давнім давно ,давнім давно, давнім двано!

            Хоч мову повностю нє знаю,
            На двух  водночас я спілкуюсь язіках,
            Мєнє в верхах всє разумєют,
            Ліш підпріємци не поймуть мєнє нияк!

            Я податковій кодекс відав,
            Шоб грошей больше  назбіраті у бюджет,
            Шоб підпріємець той негідний
            Платів податки , а не гроші клав в конверт.

            Нехай рахують чєрєз кассу
            Та  свій бухгалтерський вправаджують облік-
            У кодексі умов тіх масу
            Я заправадів , щоб дойшло до ніх до всіх!

            Алє ж воні нє разуміють
            Покі налогова до стінки нє препрє,
            Тож запровадів пєрєвіркі
            Понад усє , понад усє , понад усє !

            Мєнє вважають нєдолугім
            Щє за часів, колі був Кучма  прєзідєнт,
            Зато з Вітюньой- моїм другом,
            Хто прєзідєнт  - вікорістовуєм   момент !

            Парламєнт зробє тє ,що скажем
            Чі я , чі Герман , чі можліво Прізідент-
            Ми підпріємцам щє покажім,
            Хто в цій країні для людей суддя і мент !

            Нєхай народ цє розуміє,
            Що в цій країні всі закони - інструмент
            В руках провладніх він  зуміє
            Зробіті так , щоб збагатілі ми в момєнт!

            Нє має жодної прічіні
            Нам пріслухатіся до думок від нізів
            Ми зробім , як завжді чінілі
            Щоб нєсподіваніх не біло сюрпрізів!

            І хай мєнє зовуть Азаров,
            Я буду зміцнюваті бізнєс ліше той,
            Що нє стосується базарів,
            Мєні ж нє робє мой  фінансовій застой!


Рецензии