Сон в берлоге

В теплій своїй   берлозі
Ведмедик   взимку спить
З мамою на підлозі
Лапочку смокче й сопить.

Й сниться йому сон чарівний,
Що ніби  мороз-красний ніс
Кашку їм манну в берлогу
В мисочці теплу приніс.


Тож вони кашку лапкою
З маслом та хлібом їдять,
Лапкою а не ложкою,
А як поїли ,то сплять.

От і тобі бабуся
Кашку зварила манну—
Їж з насолодой  дівчуся—
Будеш веселою та гарною!


Рецензии