чомусь не чути...

Ллється з неба світ зірок,
Важким буде перший крок,
По дорозі, що веде до тебе.

Засумує місяць в ніч,
Нас залишить віч-на-віч
Уві сні, мабуть воно так треба.


Чую дивовижний сміх,
Відвести очей не зміг,
Та у двері квапиться світанок.

Цілий день чекаю я
Ніч, прошепочу: «Моя»,
Але знову зникнеш ти під ранок.


Поцілунок, лише мить,
Серце раптом затремтить.
І мені ніколи не забути

Лагідні твої вуста,
Ти наснилась неспроста,
Тільки в день твій сміх чомусь не чути...


Рецензии
Чудесно как! Спасибо за удовольствие от прочтения!

Ольга Заря 2   16.02.2014 19:34     Заявить о нарушении
Спасибо)
Приятно)

Яна Борисова   16.02.2014 22:20   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.