Шо Ж за щесце в жыд есця

Ах, мы зарэ прыйидым!
Во, но кашыцы прыймым.
А потом с Коцик рыжым прамо шэ в чырпакы Ж ваш.

А навищо ты рыжый! А дай я вкрасю сыный!
Ты Ж такый вжэ зробывся,
ЕК малая дытына.

Ны на того напалы, шоб мы в вас закохався.
Прамо бачым ны Клячый,
А шось шэ трохы йначый.

На во липш горщык кашы
Да звары шэ млынця з йий.
От вжэ будэ подзяка да защыро од Васькы вш.

На тому боци статок. На тому шэ й ны сральня.
А на тым во городы
Навыть козы хай броДюць.

Я зь изь БродНицырк гондэ – во, шо прав ГордиЁнок.
И напав враз на батька Ш:
Так, чорнобыль срызай-ка!

На Ж тоби, мов, гандона. И ты всунь куды в комын.
От товди будыш доБрый,
ЕК мни зрижмо шэ й морДух.

В нас тут гондэ ГанТонЧык
Да довольНый-довольны,
Шо ны выкынув торбый ты ля йим на дорогу Ш. А на смитныку тожэ
Е, мо, з 20 сорочок.
То возьМитэ вш од МитьКы й
Поноситэ хоть, видьмы Ж.

О так О мы но й тешмось
Да на Паску Ш з йиечнё.
Бо подстав нО щОчк леву, Х – и тоби цмОк жыд в сраку Сь.
О-О-О, яка нежНоСьць!
Од моейи бесПечНогСць.

Но а шо Ж то за ЛезьВий фтрух та рапТом по Хэлмы?
Га? Чого гэто ек силь,
ПобыЛив мы Ж. Бы й Лев гыть…

Да, дамо сина Верцы.
Шо вкосыв сын цюкерцы. А ны хоч рублив з двеСци
Хоць насцеты в канВерЦик?

Ну, дав сыл хтось во гэршцы, шоп вона й пойВыйЧэрВай да й шэ й ракЗом з заразыщ.
До свиданьня, опадыщ!


Рецензии